Helg igen.
Vilket slaskväder vi har fått! Trodde i mitt stilla sinne att nu kommer snön... härligt! Men så blev det varmgrader och bara en massa slask. Det är halt på morgnarna men sen tinar det upp.
Jobbar hela helgen så det blir så himla skönt att få en ledig dag på måndag! Då ska jag ha sovmorgon och sen en lugn frukost, gym.träning på dagen, sen bär det iväg till en kurs i mousserande vin. Då ska vi smaka på lite mer exklusiva champagner, så det blir intressant.
Igår var vi på en helkväll på Galaxen och åt mat och dansade och vi kom inte hem förrän efter tolv. En trevlig kväll men maten var ingen höjdare, väldigt smaklös! Ibland undrar man varför en del jobbar som kock i ett kök...man måste väl ha nått himla smaksinne eller???
Jag menar bara att folk reser och har med sej nya smakupplevelser och folk tycker nog om lite kryddor och så, och sen då de går ut här i Sverige så väldigt ofta är det väldigt smaklöst och trist uppläggning och man känner att man kanske kunde laga bättre själv... i alla fall lite salt i maten eller?
Nä, bättre mat på vanliga krogar! Man ska inte behöva gå på dyra gourmetrestauranger för att få bra käk.
Jag har funderat på vad det är för människor som står vid spisen och vad de egentligen tycker om maten... tycker de att det är bra mat de hivar ut till sina gäster och är de nöjd med vad de lagat till? Smakar det bra? Man kan ju undra...
Har börjat på en engelska kurs på torsdagar och det var jättekul!
Efter nyår så ska jag försöka att ta det lite lugnare. Det har varit en väldigt hektisk höst med otroligt mycket aktiviteter, så jag känner det så att det vore väldigt skönt att bara få vara ledig då man är ledig! Ska väl ta mej till Stockholm och hälsa på ungarna en sväng efter nyår. Eftersom jag jobbar både jul och nyår så känns det viktigt att åka ner och träffa dom sen.
Det är Far´s dag imorgon. Hoppas papsen får lite tårta!
Nu ska jag fixa matlåda till imorgon och se lite TV. Lill-babs är ju på kanal fyra kl. 20.00, Så mycket bättre.
Annars är livet ganska så bra... så vi hörs väl snart igen....
Jobbar hela helgen så det blir så himla skönt att få en ledig dag på måndag! Då ska jag ha sovmorgon och sen en lugn frukost, gym.träning på dagen, sen bär det iväg till en kurs i mousserande vin. Då ska vi smaka på lite mer exklusiva champagner, så det blir intressant.
Igår var vi på en helkväll på Galaxen och åt mat och dansade och vi kom inte hem förrän efter tolv. En trevlig kväll men maten var ingen höjdare, väldigt smaklös! Ibland undrar man varför en del jobbar som kock i ett kök...man måste väl ha nått himla smaksinne eller???
Jag menar bara att folk reser och har med sej nya smakupplevelser och folk tycker nog om lite kryddor och så, och sen då de går ut här i Sverige så väldigt ofta är det väldigt smaklöst och trist uppläggning och man känner att man kanske kunde laga bättre själv... i alla fall lite salt i maten eller?
Nä, bättre mat på vanliga krogar! Man ska inte behöva gå på dyra gourmetrestauranger för att få bra käk.
Jag har funderat på vad det är för människor som står vid spisen och vad de egentligen tycker om maten... tycker de att det är bra mat de hivar ut till sina gäster och är de nöjd med vad de lagat till? Smakar det bra? Man kan ju undra...
Har börjat på en engelska kurs på torsdagar och det var jättekul!
Efter nyår så ska jag försöka att ta det lite lugnare. Det har varit en väldigt hektisk höst med otroligt mycket aktiviteter, så jag känner det så att det vore väldigt skönt att bara få vara ledig då man är ledig! Ska väl ta mej till Stockholm och hälsa på ungarna en sväng efter nyår. Eftersom jag jobbar både jul och nyår så känns det viktigt att åka ner och träffa dom sen.
Det är Far´s dag imorgon. Hoppas papsen får lite tårta!
Nu ska jag fixa matlåda till imorgon och se lite TV. Lill-babs är ju på kanal fyra kl. 20.00, Så mycket bättre.
Annars är livet ganska så bra... så vi hörs väl snart igen....
Kommentarer
Trackback